dilluns, 25 de març del 2013

Tarragona marinera


Hola, gent!

Com va, el dilluns? A aquells qui estigueu de vacances, gaudiu-ne. Passegeu, tombeu, escapeu-vos. I per aquells qui encara no pugueu gaudir d'uns dies de descans, ànims. La primavera ja és aquí i aviat tots podrem gaudir del sol i el mar, que a Tarragona d'això en sabem molt.

Tornem als looks
Passada ja l'eufòria de la desfilada (no ens cansarem mai de donar-vos les gràcies pel vostre suport, ja que més de 300 persones ens vau venir a veure), avui dediquem l'entrada del bloc a una nova de les nostres propostes. Us presentem un look mariner!



La proposta d'avui és ideal per passar un dia de platja amb els amics, la família o la parella. Com podeu veure, és una imatge neta, lluminosa, en què els detalls blavosos de coll, mànigues i cintura ens apropen a les onades del mar. Si a més ho arrodonim amb el mocador de la fotografia, ja ho tenim tot per gaudir del caràcter mariner de la nostra estimada ciutat

I els complements?

A aquest conjunt podeu afegir-hi uns shorts o uns texans clars ajustats. I als peus, les avarques menorquines mai fallen. El detall final pot ser un cistell de vímet per dur-hi la tovallola i un bon llibre! 

Durant les properes setmanes seguirem oferint-vos noves propostes per tal que gaudiu de la primavera i de la moda que Maria Pluvinet TGN us ofereix, sempre amb les peces de les principals firmes. Ja sabeu que ens podeu fer arribar els vostres suggeriments a l'adreça de correu mariapluvinetTGN@gmail.com. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries