dimecres, 3 d’abril del 2013

Vestides per a l'estiu

Hola a tothom!

Com han provat les vacances de la setmana santa? Esperem que molt bé, i que de passada hagueu recarregat les piles de cara als mesos que ens esperen abans de l'aturada de l'estiu.

Pugen les temperatures
Precisament, la nostra entrada al bloc d'avui la dedicarem a proposar-vos nous looks ideals per als mesos més tòrrids de l'any. 

Us presentem alguns dels vestits exclusius que ja tenim disponibles a la boutique de la Rambla Nova. Tots ells són de les nostres firmes habituals: Space, Black Lily, Tag Me... Amb una novetat: Malene Birger, que us vam presentar en anteriors entrades.





El vestit mai falla
. És ideal per a qualsevol situació (una festa, un passeig tranquil per la platja...) i el podem arrodonir amb el nostre toc personal mitjançant un complement; un barret, un mocador, un cinturó... 


Voleu col·laborar?
Durant les properes setmanes continuarem amb les nostres propostes estiuenques. Si voleu col·laborar al bloc escrivint un article ens podeu fer arribar les vostres dades a l'adreça de correu mariapluvinetTGN@gmail.com. Animeu-vos a participar!

Ah, i com que ja ens comenceu a conèixer i sabeu que a Maria Pluvinet TGN som inquiets de mena, us recomanem que estigueu atents a les properes actualitzacions del web ara que ja s'acosta Sant Jordi. Qui ho diu, que només s'hagin de regalar llibres i roses?

Bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries