divendres, 12 d’abril del 2013

Elisabetta Franchi arriba a Maria Pluvinet TGN


Hola a tothom!

El cap de setmana ja és aquí! Gaudiu del sol (que pel que diuen ha vingut per quedar-se uns dies) i del vostre temps d'oci.

Ja sabeu que a Maria Pluvinet TGN ens agrada presentar-vos les nostres novetats de temporada i les noves firmes que arriben a la nostra col·lecció. L'entrada d'avui la volem dedicar a Elisabetta Franchi, l'última adquisició del nostre gran catàleg

Des d'Itàlia i amb estil
Elisabetta Franchi és una dissenyadora bolonyesa que s'ha anat forjant una brillant trajectòria al món de la moda internacional des dels anys 90. Ha treballat per a diverses marques i dissenyadors i des de l'any passat presenta les seves propostes amb el seu nom. A la boutique de la Rambla Nova hi trobareu una selecció del seu treball a la nostra col·lecció de primavera/ estiu. 



Franchi defineix les seves peces de manera paradoxal: "Els meus models són simples i sofisticats", explica. Nosaltres hi afegirem un parell d'adjectius més: atrevits i eclèctics. La roba d'Elisabetta Franchi ens ofereix moltes possibilitats per a qualsevol situació. La italiana dissenya vestits (a la boutique en trobareu), complements i fins i tot una línia per a embarassades. 

Us convidem a venir a conèixer la seva roba i les altres firmes de la nostra col·lecció.

Bon cap de setmana! 

Les nostres històries