dijous, 7 de març del 2013

Pantalons fluors!


Feliç dijous a tothom!

Ara que ja hem deixat la pluja enrere (com a mínim alguns dies, diuen els del temps) és el moment idoni per sortir a tombar i celebrar que el bon temps i la primavera cada cop són més a prop.

Al bloc us hem estat proposant diversos looks per als propers mesos, però avui el que volem és presentar-vos algunes de les noves peces que ja tenim disponibles a la boutique de la Rambla Nova. 

Pantalons llampants
Com ja sabeu, el nostre objectiu és oferir-vos sempre les millors marques als millors preus. Una de les firmes destacades és la francesa Le temps des cerises. Si us agraden els seus articles, passeu a veure'ns i us els mostrarem.

L'entrada d'avui la dedicarem a la nova col·lecció de pantalons d'aquesta casa. Enguany els calors vius, festius i expressius arriben ben llampants i lluminosos. Són flours!



Són la peça bàsica que no pot faltar al armari. Són ideals per a qualsevol ocasió. Podeu combinar-los com més us ho estimeu, però us recomanem que feu un cop d'ull a la fantàstica selecció de samarretes que tenim de la firma. D'aquesta manera aconseguireu un look fresc i sport. 

Com ja us hem anunciat en entrades anteriors, n'estem preparant una de ben grossa. Estigueu   atents! Voleu una pista? Vinga, va. Tan sols us direm que us portarem l'estiu en ple mes de març

Si voleu saber-ne més, seguiu-nos al facebook! Vinga, gaudiu del cap de setmana! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries