dilluns, 11 de març del 2013

Maria Pluvinet TGN presentarà la nova col·lecció primavera/ estiu amb una desfilada a la Rambla Nova

Bon dilluns a tothom!

Ja fa uns dies us dèiem que havíeu d'estar atents al facebook i al twitter de Maria Pluvinet TGN perquè us estàvem preparant una sorpresa. 

Doncs bé, és el moment de dir-vos que n'estem preparant una de ben grossa! El proper dissabte, dia 16, a partir de les 18:30, presentarem la nova nostra col·lecció primavera/ estiu. I ho farem amb una gran desfilada en plena Rambla Nova, a l'alçada de la boutique (número 35, a tocar del Balcó). 


Ens agradaria molt que vingueu a veure'ns i a gaudir de la festa amb la qual volem donar la benvinguda al bon temps, als colors i a la moda que es portarà durant els propers mesos. 

 
Val a dir que si no arribeu a temps de venir al primer passi, una hora després, a les 19:30h, n'hi haurà un altre. Així no us perdreu la desfilada amb les millors peces de les nostres firmes!

Us hi esperem a tots. Volem agrair la col·laboració de la joieria Zaida i del vermut Yzaguirre en aquest esdeveniment, així com a l'organitzadora de la desfilada, a càrrec de l'agència Magda Simó.

Durant els propers dies anirem donant-vos més detalls. Que tingueu una bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries