dilluns, 1 de juliol del 2013

Rebaixes d'estiu!

• Avui comença la temporada de descomptes a la boutique de la Rambla Nova

• Hi haurà rebaixes de fins a un 40% en vestits i complements

Hola a tothom!

Sembla que (per fi!) l'estiu ja és aquí. Enrere han quedat les màgiques revetlles de Sant Joan i Sant Pere, que marquen el començament de la temporada més alegre i festiva de l'any: l'estiu. Ha arribat el moment de gaudir de la vida, dels amics, la família i la parella. I també de la moda!

Descomptes exclusius a la boutique

El mes de juliol també marca l'inici de les segones rebaixes. A la boutique de la Rambla Nova, 35 de Tarragona hem preparat per a vosaltres una selecció de les nostres millores peces perquè aneu a l'última i triomfeu a les càlides nits estivals.


Durant aquests últims dies hem estat escalfant motors i hem ofert a la nostra comunitat de Facebook i Twitter descomptes a la botiga online de Miinto i a la boutique. Doncs bé, a partir d'avui tirem la casa per la finestra i us convidem a venir a fer un cop d'ull a la botiga, ja que no us podeu perdre les ofertasses de la temporada: 20%, 30% i 40% en marques com Custommade, Le temps des Cerises, Black Lily, By Malene Birger... I moltes més!

A partir d'avui tirem la casa per la finestra i us convidem a venir a la botiga, ja que no us podeu perdre els ofertons de la temporada
A Maria Pluvinet TGN sabem que les xarxes socials són també una fantàstica manera de comunicar-nos amb vosaltres i per això hem organitzat una sèrie d'esdeveniments en els nostres perfils perquè us animeu i participeu en els nostres concursos. Ara estem preparant un nou sorteig (el primer va ser per Sant Jordi) en què la premiada s'endurà un gran premi de la boutique.

Aviat us donarem les instruccions precises perquè pugueu sumar-vos a la festa i opteu al nostre premi d'estiu.

¡Estigueu connectades!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries