dilluns, 8 de juliol del 2013

Un look de princesa a Maria Pluvinet TGN

Victòria de Suècia llueix un dels conjunts del nostre catàleg

És una peça de la col·lecció 'Temps de flors', de By Malene Birger

Hola a tothom!

Com esteu? Ja esteu de vacances? Si és així, gaudiu de tota l'oferta lúdica i cultural de la nostra ciutat. I si encara no ha arribat el moment del descans, no patiu. Aviat us tocarà!

Les rebaixes ja són aquí
La primera setmana de rebaixes d'estiu ha estat un gran èxit. Hem tingut moltes visites a la boutique i és per això que un cop més us volem donar les gràcies pel vostre suport. Sense vosaltres, Maria Pluvinet TGN no seria res!

Avui volem recuperar una de les seccions del bloc que més us agrada del bloc: els looks made in Maria Pluvinet TGN. L'hereva de la corona sueca, la princesa Victòria, ha lluit recentment un dels vestits que formen part de la nostra col·lecció 'Temps de flors'. Aquí el teniu: 


Es tracta d'un vestit de la firma By Malene Birger, una de les darreres incorporacions al catàleg de la boutique. Ideal per a dur-lo en una cerimònia, és un disseny sobri, elegant i que tan sols necessita un petit complement per aconseguir un look ple d'estil. 

50% de descompte!
Doncs bé, aprofitant aquesta feliç coincidència, a la boutique el podeu trobar rebaixat en un 50% del seu preu habitual! Aprofiteu aquest gran descompte!

Les rebaixes de Maria Pluvinet TGN us ofereixen, a més, descomptes molt temptadors en totes les nostres altres firmes: Space, Le temps des cerises, Black Lily... 

Correu, que les ofertes volen! Bona setmana! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries