dijous, 20 de juny del 2013

Sant Joan arriba a Maria Pluvinet TGN

Celebreu la nit més curta de l'any estrenant vestit!

Ja ho tenim tot a punt per a les rebaixes

Hola a tothom!

Esteu preparats per a la revetlla de Sant Joan? A Maria Pluvinet volem que gaudiu de la nit més curta de l'any tot lluint vestit nou. L'ocasió bé que s'ho val, oi? És per això que hem seleccionat alguns dels models de les col·leccions primavera/ estiu i 'Temps de flors' per tal que doneu la benvinguda a la calor amb el millor look.

Una nit màgica
La nit de Sant Joan és realment especial. A la vora del foc i el mar, l'arribada de l'estiu ens convida a desfer-nos dels mals moments viscuts durant l'hivern i ens dóna forces per encarar el futur amb il·lusió. A la boutique hi teniu al vostre abast les millors peces de la temporada. Com sempre, de marques exclusives del nostre catàleg. Ah, i a preus molt i molt engrescadors!

Aquí teniu una mostra dels vestits que hem escollit:


D'altra banda, us recordem que l'estiu també és sinònim de rebaixes. No us les perdeu! Estigueu atents perquè ben aviat us explicarem els descomptes que aplicarem als nostres models. Si en voleu saber més, cal qus us feu likers de la nostra pàgina de Facebook, on hi organitzem molt sovint sortejos i promocions per als nostres seguidors.

Ja teniu pla per a la revetlla? Si no és el cas, potser això us pot donar alguna bona idea.


Feliç estiu a tots! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries