dissabte, 25 de maig del 2013

Moda italiana a Maria Pluvinet TGN


El nostre catàleg inclou la firma italiana Space

Hem seleccionat per a vosaltres alguns models a la col·lecció 'Temps de flors'

Feliç dissabte a tothom!

Com esteu? A Maria Pluvinet TGN seguim celebrant l'arribada del bon temps amb la nostra col·lecció 'Temps de flors', amb la qual hem preparat per a vosaltres una selecció de les millors peces i models de les nostres firmes exclusives. Si en anteriors entrades us parlàvem de la francesa Le temps des cerises ara és l'hora d'una nova sensació arribada des d'Itàlia a la boutique: Space.

Space Style Concept
L'estrella de Space és la dissenyadora Simona Corsellini. Provinent d'una família amb llarga experiència al sector tèxtil del país transalpí, Corsellini s'ha especialitzat en el disseny i confecció de vestits que defineix com "simples i sofisticats al mateix temps". Si bé és una dona jove, el cert és que va començar a treballar amb Space ja fa 13 anys. 

Així, i com ja sabeu, l'objectiu de Maria Pluvinet TGN sempre ha estat el de donar a conèixer les marques emergents del panorama internacional. Space ha estat un dels símbols del nostre catàleg des de la nostra obertura ara ja fa més de mig any. Aquí us presentem alguns dels vestits que tenim disponibles a la boutique. 






Uniu-vos a les nostres xarxes socials!
Els vestits Space que formen part de la nostra col·lecció de primavera/ estiu són perfectes per a qualsevol ocasió: festes, cites, celebracions, reunions... I això és així perquè la línia Space és versàtil i presenta diferents varietats per al seu públic. 

D'altra banda, volem recordar-vos que hem creat una nova comunitat a facebook en què ja tenim més de 90 seguidors. L'objectiu és arribar aviat a les 100 persones i celebrar-ho organitzant un nou sorteig, com que el que vam fer per Sant Jordi. Animeu-vos i uniu-vos a la pàgina de Maria Pluvinet TGN i seguiu-nos al twitter

Que gaudiu del cap de setmana! 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries